Assistentiewoningen

Wij bieden huisvestingsmogelijkheid aan personen die nog zelfstandig kunnen wonen, vanaf de leeftijd van 65 jaar, zowel voor alleenstaanden als echtparen.

In Hof ter Bloemen zijn er 50 assistentiewoningen. Deze zijn erkend door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Deze bevinden zich op het gelijkvloers, het eerste, het tweede en het derde verdiep. En hebben allen een oppervlakte van 55m².

Elke assistentiewoning heeft een individuele inkomhal met inbouwkast, living, ingerichte keuken, slaapkamer, badkamer en terras. Ze beschikken over een noodoproepsysteem, TV aansluiting in de living en de slaapkamer, een telefoon, een elektrische inductie kookfornuis met vier kookplaten, dam- en afzuigkap, een koelkast met vriesvak, uitgietbak, werktafel en de nodige bergkasten. In de badkamer is het toilet voorzien van de nodige steunen en handgrepen. In de living is een videoverbinding met de buitenbel voorzien.

Alle assistentiewoningen beschikken over een luchtverfrissingssysteem en elektrische zonneschermen. Hiernaast zijn er een gemeenschappelijke berging en fietsenkelder. Indien u wenst kan u een privékelder en/of ondergrondse garageplaats huren.